viernes, 2 de marzo de 2007

Nova web www.molinsderei.cat


Ens hem de felicitar per la nova web que ha presentat l’Ajuntament de Molins de Rei, sembla que han escoltar les veus que deien que la web municipal tenia serioses mancances.

En un primera visita s’ha de dir que ha millorat molt, sobre tot en el tema d’imatge i en les noticies d’actualitat, esperem que no sigui un “espejismo”. Però, suposo que es que encara no està al 100% de funcionament, falta molta informació.

El que dic que enhorabona per la nova web, com a mínim es millor que l’anterior, però haurien de espavilar per completar-la, perquè sinó estarem pitjor que abans, es més bonica però amb menys informació.

Donarem un vot de confiança a la nova web, però evidentment criticarem el que s’hagi de criticar.

3 comentarios:

Anónimo dijo...

jajajajaja.
ostres com es veu que no tenia-ho ni idea del canvi. Llançament a la piscina i xof!!!!
Com sempre vosaltres sou els salvadors de molins, no?? tothom ho fa malament menys vosaltres.

Anónimo dijo...

Està clar que alguns no entenen la crítica, el que es comentava es que havia un servei que no funcionava i portava molt temps sense funcionar, no vingueu ara que es que s’estava treballant per fer una web nova, perquè mentre s’acaba de fer això la que estava en marxa no pot deixar de tenir la informació actualitzada. Altra cosa si poses en marxa una nova web que a ple rendiment no com la que tenim ara

Anónimo dijo...

BORREGO Y BARRAGAN

Los amigos de ICV, quien eres, manifiestate, ya os vale con los sueldos que cobrais y serviles a vuestros amos.