martes, 20 de marzo de 2007

Ja ha sortit el "Casa de la Vila"


Fa pocs dies vam rebre a les nostres bústies el Casa de la Vila dels mesos de gener i febrer de 2007, en el que s’ens explica el pressupost municipal per al 2007, que curiosament es va aprovar al mes de desembre o sigui que tenim aquesta informació amb dos mesos de retard, perquè no s’ha fet abans, per explicar el pressupost quant toca? Crec que és un tema suficientment important com per informar als vilatans amb més celeritat.

Hi ha altres informacions interessants en aquesta revista: s’ha aprovat el pla de participació, però aquestes coses no s’han de fer al principi de mandat, perquè es pugui desenvolupar durant la legislatura?, bé tenim dos mesos.

El tema de les obres de millora de la via pública simplement comentar que moltes són perilloses pels vianants. Un altre tema, després de tres anys de discussió sobre la ubicació del CAP ara es signa la cessió del terreny, no ho tenien tan clar? A Cervelló van començar amb el procés en unes dates similars i estan a punt de inaugurar el nou CAP.

Dos breus interessants, va anar tan bé el Carnestoltes? Jo no tinc estes això, que pot ser no va ploure sobre la gent i es va suspendre la Rua?. La manifestació sobre el tema de RENFE era convocatòria anònima? que feia l’Alcalde agafant la pancarta?

Una bona iniciativa és la de l’espai lúdic per a gent gran al parc del Llobregat, estaria bé què en tinguessin més a la resta de la vila.

Alguns d’aquests temes intentaré ampliar-los amb altres entrades al blog.

No hay comentarios: