sábado, 10 de marzo de 2007

Joan Barrios i Cesc Castellana a l'Executiva del PSC

El dijous 8 de març els socialistes vam celebrar una assemblea a la nostra agrupació, en la que con ja va sent habitual vam participar molts companys i companyes.

En aquesta reunió es va aprovar per aclamació la proposta del Primer Secretari, Miguel Zaragoza, de incorporar a la Comissió Executiva dels companys Joan Barrios i Cesc Castellana.

Joan Barrios, que va ser molts anys Primer Secretari de la nostra agrupació i regidor a l’Ajuntament, amb ell el PSC reforça la seva representació i relacions més institucionals i com es va dir a l’assemblea: “un home dedicat i implicat en el seu entorn i les persones que el gaudeixen.”

Cesc Castellana no tinc més coses a dir que les que es van comentar a l’assemblea, ha estat regidor en les dos darreres legislatures, ha estat l’impulsor de la reforma del mercat municipal, treballant per la integració dels paradistes en el projecte, una intenció que no ha quedat palesa en la remodelació definitiva que ha portat a terme l’equip de govern.

Amb aquestes incorporacions acabem de completar l’equip que ha d’afrontar les properes eleccions municipals que, com va dir Xavi Paz: “seran unes eleccions complicades però les podem guanyar”. I jo estic convençut que Xavi serà el proper alcalde de Molins de Rei.

No hay comentarios: