jueves, 22 de febrero de 2007

Molins necessita equipaments

Fa uns dies vaig escriure sobre el procés de millora que ha viscut Sant Feliu en els darrers quatre anys i com a Molins de Rei estem estancats prenent decisions de probisionalitat i no de futur.

Durant l’any 2006 es va iniciar la discussió del pla d’equipaments, crec que el procés ja esta acabat, després de tants anys de govern d’IC ja era hora de que es plantegés que a Molins de Rei faltaven equipaments municipals.

A la nostra vila no disposem d’una sala d’actes en condicions, l’única és la sala de Ca N’Ametller però amb una capacitat bastant petita, si et dones una volta per la comarca et trobes que a Sant Joan Despí disposen d’un equipament com es el Miquel Martí i Pol, que, a més de biblioteca, conta amb un auditori del que poden fer us les entitats del poble, a més d’un casal i dels bocs de música.

Parlant de Biblioteca, a Cervelló fa poc han inaugurant una nova biblioteca i no crec que Cervelló tingui més recursos que Molins de Rei, el que tenen és més visió de futur. A Sant Boi no fa gaire també van obrir la nova Biblioteca al parc de la Muntanyeta, nosaltres encara ens ho estem pensant...

Ja no parlem dels equipaments esportius, a Molins de Rei tenim una piscina reciclada amb un gimnàs que no cobreix les necessitats dels molinencs i molinenques que simplement volen fer esport per salut. Sant Joan Despí té dos equipaments amb: piscines, pistes poliesportives, gimnàs; a més d’altres equipaments esportius, camp de futbol, piscina municipal, polisportiu, etc. I si donem una volta per Sant Boi, Viladecans, Cornellà, i d’altres municipis de la comarca veurem que els seus equipaments son bastant més nombrosos que els nostres i no només parlo de número d’equipaments sinó de la seva qualitat.

Està clar que mentre uns municipis estan governants per persones que creuen que ha de donar els millors serveis als ciutadans i ciutadanes d’altres governants només saben pensar i pensar sense fer res clar.

1 comentario:

Anónimo dijo...

Aqui los de debo nos van ha poner un garaje de ambulancias, para que nos dejen la mierda en el pueblo, residuos biologicos, aceites de las furgonetas, neumaticos, ruido, más trafico, sirenas, vaya estos de debo son la leche, ha ver si entra psc que son como la san miguel donde van triunfan, Sant Feliu, Sant Vicenç dels Horts, Rubi, etc.