martes, 6 de febrero de 2007

Sant Feliu avança, Molins de Rei improvisa.

L’altra dia conversant amb uns amics de Sant Feliu vaig confirmar que ha Molins estem perdem el tren, mai millor dit. Als últims quatre anys, amb un govern encapçalat per Juan Antonio Vázquez (PSC), s’han començat a resoldre algunes de les mancances que tenia aquest poble veí.

A Molins teníem un espai públic per la construcció d’una nova llar d’infants i es va donar a una empresa privada per la seva gestió, passant a ser concertada, no publica, l’ajuntament s’ha vist obligat a buscar altre ubicació “casualment l’ha tingut que posar al costat” per la nova llar d’infants municipal i fer una nova inversió, un cas similar va ser el solar cedit a l’aparcament d’ambulàncies que casi fa que ens quedessin sense residència per la gent gran.

Havien de rehabilitar la piscina coberta, però en contes de plantejar-se una simple reforma que només resoldria el problema immediat el que han fet es buscar inversors per fer un nou equipament que no sols serà piscina sinó que donarà un servei més ampli, que es el que necessitava Sant Feliu, a Molins de Rei es va cobrir la piscina, a l’estiu es pot descobrir, continuem tenint només una sola piscina.

Han decidit recuperar la Carretera per a l’ús dels ciutadans i ciutadanes y estan fen una rehabilitació total per convertir-la en una rambla i una autentica zona comercial, a Molins s’ha posat zona blava i s’han arrelat els passos de peatons, ja ho vaig comentar en una nota anterior. Els accessos al municipi estan ben resolts, les entrades i sortides de Sant Feliu no col·lapsen la ciutat, a Molins de Rei“estamos en trabajando en ello”.

Els arribarà el tramvia, també tindran una nova línia de rodalies i l’obra més reivindicada per tots a Sant Feliu, el soterrament de les vies del tren, està clar això no ho pot fer només l’Ajuntament, han d’intervenir altres administracions, però perquè aquestes administracions s’impliquin s’ha de demanar, Ministeri de Foment i Generalitat de Catalunya, treballar perquè t’escoltin i no esperar que t’ho vinguin a fer per inspiració divina.

I el que tampoc es pot fer es fer les coses i quant ens adonem que hauria estat millor fer-ho d’altra forma ja es tard o ara ja està fet ja ho arreglarem, perquè no sempre hi ha solució, com passa al nostre Ajuntament.

2 comentarios:

Anónimo dijo...

SI us plau!!!!
En català és improvisar!
Corregix el títol!!

http://ec.grec.net/lexicx.jsp?GECART=0075710

José Manuel dijo...

Gràcies per la correcció i perdo per la greu falta d’ortografia.