martes, 3 de abril de 2007

Incivisme a Molins de Rei

Mai he considerant que Molins de Rei sigui una vila bruta, malgrat que no sempre funcionen els serveis de neteja com cal. Però aquest diumenge vaig sortir a comprar el diari i donar un passeig amb la meva família, quant estàvem caminat per la plaça del mercat ens vam adonar que la plaça estava molt bruta, gots de plàstic i llaunes a les jardineres, alguna ampolla trencada, en definitiva un sensació que mai havia tingut, que Molins de Rei estava brut i descuidat.

Arrel d’això ens vam mirar algunes coses més, algun got ple de cervesa, o altre líquid, al costat del contenidors tot tipus de deixalles, està clar que això no només es un problema del servei de neteja, sinó també de civisme.

Parlant de civisme el que no es pot permetre es l’ús indiscriminat de les voreres per deixar el vehicles, al meu carrer poques multes he vist, millor dit no he vist a cap policia local.

Ara he descobert una nova forma de retirar els excrements del gossos del carrer, millor dit de la vorera, que es recollir amb una bossa i llençar-la als peus dels arbres, es evident que quant més falta fa no trobes una paperera però això no justifica el tirar aquestes bosses a qualsevol lloc.
Tot això i d’altres coses similars donen un imatge de Molins de Rei que no es mereix, entre tots hem de fer un esforç per millorar la nostra vila, les administracions fent que els serveis funcionin con cal i els ciutadans tenint cura dels nostres carrers.

No hay comentarios: