miércoles, 10 de enero de 2007

20 anys de les meves primeres municipals


El proper 27 de maig es celebraran les eleccions municipals que donaran als ajuntaments noves majories, que espero que en aquesta ocasió podem gaudir d’un govern de progrés liderat pel PSC.

Per a mi, en aquesta ocasió, tenen un significat especial, aquest any 2007 es compliran 20 anys de la meva afiliació al PSC Molins de Rei, juntament al company i amic Miguel Zaragoza, es cert que ja estava vinculat als socialistes molt abans com a militant de la JSC.

També vaig formar part per primer i únic cop de la candidatura del PSC de Molins de Rei i va ser la primera vegada que vam guanyar les eleccions municipals en la nostra vila.

En el transcurs d’aquest 20 anys han passat moltes coses, unes bones i d’altres no tant, el més importat: he fet molts amics, alguns de molt bons. El mes trist: hem perdut amics i companys, tant de Molins, Pedro Vicente, Salvador Ladevesa, José Comas, Ernest Ribé, ... com d’altres llocs, Xavier Soto, Guillermo Vidaña, Iñaqui Guerrero, ...

L’any 87 vam tenir la màxima responsabilitat de govern, l’alcaldia, això no va agradar als que fins ara tenien aquesta responsabilitat i van fer tot el possible per posar pals a les rodes, sense tenir en conte el millor per a Molins de Rei, amb això no vui restar importància als errors que nosaltres vam cometre.

Espero que en aquestes eleccions la llista d’esquerres més votada sigui la encarregada de formar govern, com a estat sempre a Molins, cosa que no va passar al 2003.

2 comentarios:

Miguel Zaragoza dijo...

Visto ahora parece que fue ayer cuando empezamos en esto no? y ya son 22 años desde que fundamos las JSC en Molins…

Anónimo dijo...

campe ojala tuvieras razón, pero los...otros...aquellos que todos conocemos pactaran con el diablo para no soltar el sillón, que tendra el sillon...