martes, 19 de diciembre de 2006

WEB de Molins de Rei


L’altra dia vaig llegir al blog del company Miguel Zaragoza un article sobre la web de l’ajuntament de Molins de Rei, i he de dir que comparteixo tot el que diu. En aquesta ocasió vull comentar la meva sorpresa al veure que ja està penjat el butlletí municipal del mes de desembre, però he comprovat que això és una de les poques excepcions de les coses que estan al dia a la web perquè la majoria de les notícies són obsoletes. Encara està penjada la programació d’activitats de l’estiu passat, tot i que curiosament encara no està penjada la programació d’aquest Nadal, sort que tenim el butlletí.

Crec que l’ajuntament hauria de mostrar una mica més d’interès en mantenir actualitzada aquesta eina perquè per a molt molinencs i molinenques és una manera d’estar informats del que es fa a la nostra vila, crec que no és tan complicat i menys per a una administració pública. I si no que demanin consell als administradors d’altres webs i blogs: molins reials (a pesar que jo no comparteixo moltes de les seves opinions com a mínim són actuals), altres ajuntaments (alguns ja els va recomanar Miguel Zaragoza), la Diputació (crec que dona assessorament per aquests temes), el PSC de Molins (per escombrar cap a casa).

1 comentario:

Anónimo dijo...

Company t'has deixat de dir que la web d'ERC de molins de rei també s'actualitza constanment. Que juntament amb vosaltres són els dos partits que utilitzen més la xarxa per comunicar-se amb els seus votants. Però entre les dues em quedo amb els republicans que són més actuals i es navega millor.
Salut i endavant amb el blog.